Bunu çok dürüst bir şekilde söylemek zorundaysak, derin sevgi hissettiğin birine 'seni seviyorum' demek için gerçekten doğru ya da yanlış zaman yoktur. Eğer hissediyorsanız, bunu söylemeniz kesinlikle sorun değil. Sevdikleri kişi hakkında nasıl hissettiklerini ifade etmeleri için doğru olduğunu düşündükleri anı paylaşacak bazı kişilerin anılarını paylaşacağım

Küçük Şeyler

"Materyalist şeylerden etkilenen bir adam değilim. İnsanların düşünceli olmalarını ve ilişkilerine ve armağanlarına çaba sarf etmelerini seviyorum. Karım, o zamanlar kız arkadaşım, beni aşık edecek numaralarında çok yumuşaktı. Benim için nasıl hissettiğini ifade etmek için tüm doğru küçük şeyleri yaptı. Ve sonunda 'seni seviyorum' diyen bendim çünkü beni dünyanın merkezinde hissettirdi ve hala yapıyor! "

Ne Anlama Geldiğini Anladım

"Aşkın anlamı en uzun süredir kafamda oldukça bulanıktı. Eski kız arkadaşımla tanışana ve onunla anlık bir kimya ve bağ oluşana kadar aşkın bana nasıl hissettirdiğini daha önce hiç anlamadığımı farkettim.Birbirimizi tanıdıktan ve sürekli konuştuktan sonra bir ay içinde, onun hakkında ne hissettiğimi ifade ettim ve 'Seni seviyorum' dedim.Neyse ki o zamanlar hislerimiz karşılıklıydı sonrasında ayrıldık fakat, onunla geçirdiğim zamanın hiçbirinden pişman değilim. "

Beni Hep Gülümsetti

"Kız arkadaşım hayatımdaki en sinir bozucu kişidir! Ama tüm ruh halleri beni gülümsetiyor. Bu, sinir bozucu olmaya devam ettiği bir anda ilk kez ona yüksek sesle 'Seni seviyorum' dememe neden olan bir andı. Yine de umursamadım. Çünkü onu çok seviyorum! "

O Benim En İyi Arkadaşım

"Benim için sevgilim, en iyi arkadaşım ve suç ortağım. Beni hiç kimsenin anlayamadığı kadar anlıyor. Ve kelimenin tam anlamıyla " Seni seviyorum " kelimesini," Kimsenin olmadığını anladığımda "onunla bağdaştırdım ve onunlayken her şeyin doğru olduğunu hissettim. "

Yavaşça Karar Aldık

"Karım ve ben birbirimizi daha erken tanıyorduk. Bu bir görücü usulü evlilikti ama yine de birbirimizle evlenip evlenmememiz gerektiğinden emin olmak için zaman verme konusunda çok açıktık. Böylece ilişkimiz başladı ve sonunda çok geliştik. Onun için hissettiklerimi ifade etmekten kendimi alamadığım bir noktaya kadar birbirimize rahat davrandık. Bu yüzden bir gece onu dışarı çıkardım ve her şey romantikti. Şimdi nasıl evlenmek istediğimiz hakkında konuştuk ve sonra ona ' Seni seviyorum 'dedim. Yüzüne getirdiği kocaman gülümsemeyi ve gözlerindeki parlamayı hala hatırlıyorum.