İlk buluşmanızı normal rutinden kurtaracak karanlık, kalabalık bir bar ya da gürültülü bir restaurant tercih etmektense birçok eğlenceli, iyi ve ilginç ilk buluşma önerileri vardır. Her zamanki alışık olduğunuz ve görmekten yorulduğunuz ilk buluşma mekanlarındansa bu yedi öneri buluşacağınız kişinin sizin için daha da mükemmel olmasını sağlayabilir.


1) Bowlinge Gidin

Buluşma repartuarınızı bir sonraki levele yükseltmek istiyorsanız bowling hem aranızdaki iletişimi geliştirmeye yardımcı olacaktır hem de eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Kesinlikle uzman bir oyuncu olmak zorunda değilsiniz. Bowling ortamının yarattığı bilgi aktarımı durumu ikinizin de biraz daha rahat hissetmesine ve aranızdaki arkadaşça sohbetin de biraz olsun gelişmesine yardımcı olacaktır. Eğer sıradanlıktan uzak ve mükemmel bir ilk buluşma hayal ediyorsanız bowlingi mutlaka düşünmelisiniz.


2) Organik Pazara Gidin

Organik pazara gitmek yeni buluşacağınız insanla (ve potansiyel yeni sevgilinizle) oldukça güzel bir fikirdir.  Bu şekilde bir açık ve havadar ortamlarda siz ve yeni buluştuğunuz kişi ufak yürüyüşler yapabilir, farklı yiyecek çeşitleri tadabilir ve bu rahat ortamda birbirinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. Beraber şeftalileri, armutları, üzümleri ve diğer yerel ürünleri incelemek aranızdaki kıvılcımın çakılmasına yardımcı olabilir. Ve bu tür organik pazarlar ikinci buluşmanız için menu ve yemek seçimleriniz için yol gösterici olabilir.


3) Mini Golf Deneyin

Birini daha iyi tanımak için mini golf deneyimi hem eğlenceli hem de farklı bir yoldur. Golf yetenekleriniz ne olursa olsun ikinizin bir arada golf toplarına vururken ortalığı kasıp kavurduğunuzu görebilirsiniz. Golf aynı zamanda rekabet duygunuzu da arttıracaktır. Ve bu rekabet duygusu flört duygularına oldukça yer açacaktır. Eğlence dolu bir ilk buluşma hayalindeyseniz turnayı gözünden vuracağınız bir aktiviteyi neden seçmeyesiniz?


4) Müze Gezin

Müze gezmek de klasik ilk buluşma rutinlerini kökünden sarsacak bir seçenektir. Sanat müzesi, tarihi bir müze, araba müzesi ya da herhangi çeşit bir müze etrafta dolaşmak ve birini daha iyi tanımak için bir fırsattır. Sadece değişik sergileri görmekle, farklı odaları ya da bahçeleri gezmekle kalmayacaksınız, aynı zamanda iletişiminizi hiç koparmayacaksınız çünkü sürekli hakkında bir şeyler konuşacağınız objelerle çevrili olacaksınız. İlk buluşmada müze gezmek yanınızdaki insan hakkında birçok şey öğrenmenizi sağlarken aynı zamanda farklı alanlar hakkında da birçok bilgi edinmenizi sağlar. 


5) Yemek Dersi Alın

Bir diğer eğlencenin dibine vurabileceğiniz öneri ise ilk buluşmaya çıkacağınız kişiyle yemek dersi almaktır. Kendi yemek yapma becerilerinizi sergilemek bir yana beraber yapacağınız yemekle işbirliği duygularınızı güçlendireceksiniz. İlişkiler problem çözme becerileri ve grup çalışmaları açısından önemli olduğu için yemek kursları sizin ileride başınız sıkıştığında bu tür durumlarda nasıl davranacağınıza dair bir demo olabilir. 


6) Resim Kursuna Gidin

Kurslardan laf açılmışken, resim kursuna katılmak da sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir ilk buluşma önerisidir. Yerel barlarda ve restaurant seçeneklerinde yer alan bu resim kurslarına uğrayabilirsiniz. Bir yandan içkilerinizi yudumlarken ya da kızarmış patateslerinizden atıştırırken bir yandan yaratıcı ruhunuzu ortaya çıkarabilirsiniz. Sadece resim yapma yeteneğinizin güçlenmesiyle ya da yanınızdaki insanla aranızdaki iletişimin güçlenmesiyle kalmayacak, aynı zamanda da gece sonunda elde edeceğiniz bir hediyelik eşya hatta belki de bir iyi geceler öpücüğü kazanacaksınız.


7) Açık Hava Festivallerine ya da Fuarlara Katılın

Yerel bir fuara ya da festivale katılmak birbirinizi tanımanız açısından muhteşem bir ilk buluşma mekanıdır. Bu tip bir ilk buluşmada etrafta dolanabilirsiniz, bisiklet sürebilirsiniz, sokak yiyeceklerinden tadabilirsiniz, sokak performanslarını dinleyebilirsiniz ve tadını çıkaracağınız bir sohbetin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Klasik bir şekilde oturup birbirinize bakmadığınız için aranızdaki konuşmanın çok daha akıcı olduğunu ve doğal ilerlediğini göreceksiniz. Ve bunların hepsi etraftaki güzelliklerin tadını çıkarırken olacaktır. İkinizin de rahat ve kendi olabildiği bir ortam yakaladığınızda biriyle harika bir ilk buluşma elde etme şansınızı oldukça yükseltirsiniz.