Gerçekten Aşk mı?

Bir süredir biriyle mi çıkıyorsun? Hayatında olması gereken kişinin o olup olmadığını merak etmeye başladın mı? Belki de bu kişiye gerçekten bağlanmaya hazır olduğunuzu düşünüyor musunuz? Duyguların karşılıklı olup olmadığını merak ediyor musunuz? Hissettiğin gerçek aşk mı diye sorguluyor musun?

Gerçek Aşk Nedir?

Gerçek ve karşılıklı sevgi dolu bir ilişkide olup olmadığınızı merak ediyorsanız, işte doğal olarak erkek veya kız arkadaşınız için yapmak isteyeceğiniz ve sizin için yapmak isteyecekleri bazı şeyler:

Birbirinizle diğer arkadaşlarınızdan daha fazla odaklanarak vakit geçirin.

Birbirinizle birlikte olmaktan heyecan duyun ve birlikte olduğunuzda mutlu olun.

Söylediğiniz ve yaptığınız şeylerle birbirinize özel hissettirin.

Birbirinize saygı duyun. Yalnızca yalnız olduğunuzda değil, aynı zamanda başkalarının yanında olduğunuzda da.

Biriniz hata yaptığında bile birbirinize karşı sabırlı olun.

Diğer insanlarla birbirinizden iyi bahsedin.

Birbirinizi koruyun.

Birbirinizle sık sık iletişim kurun. Hayatınızda neler olup bittiğini ve ne hissettiğinizi konuşun.

Sizinle konuşurken birbirlerinin gözlerine bakarak iletişim kurun ve birbirinizi dinleyin.

Birbirinizin duygu ve ihtiyaçlarına duyarlı davranın.

Birbirinize güvenin.

Birbirinizin ebeveynlerine ve diğer arkadaşlarına saygı gösterin.

Birbiriniz için fedakarlık yapmaya istekli olun.

Birbirinizi sevdiğinizi söyleyin.

Yukarıdaki listeye baktığınızda, bunlar ilişkinizi tarif ediyor mu? Eğer öyleyse, o zaman gerçekten başka bir kişiye bağlanmaya - hayatınızı birlikte yaşamaya ve onunla birlikte daha iyi ya da daha kötüye yürümeye hazır olabilirsiniz.Doğru, romantik aşk aşırı duygusal ve sıcak bir duygudan çok daha fazlasıdır. Bu aşk duyguları her zaman orada olmayabilir, ancak karşındaki kişiye bir bağlılık sağlayacaktır.

Dürüst olmak gerekirse, Hissettiğin Gerçekten Aşk mı?

İlişkide olan birçok insan,karşısındakine derinden aşık olduğunu düşünüyor ve yine de karşılığında sevilip sevilmediği hakkında hiçbir fikri olmayabiliyor. Açıkçası, erkek ya da kız arkadaşınla sevgi dolu bir ilişki içinde olup olmadığını bilmiyorsan, muhtemelen değilsin. Aslında pek çok insanın derinlerde sevgi dolu bir ilişki içinde olmadıklarını bildiğine inanıyorum, ancak sırf ilişkiyi devam ettirmek için ilişkide sevgisizlik muamelesi görmeye boyun eğebiliyorlar.

Sizin Hakkınızda Gerçekten Nasıl Hissediyorlar?

Karşıdaki kişinin kendisi hakkında tam olarak nasıl hissettiğimizi bildiğinden emin olsak bile, sevginizin gösterildiğini duymak veya görmek ilişkideki insanlar için her zaman önemlidir. Olgunlaşan,sevgi dolu bir ilişki, bu sevgiyi iletmek için çok çaba harcanabilir. Başka bir deyişle, biriyle ciddi bir ilişki içindeyseniz, onların sizin hakkınızda neler hissettiklerini ve onlar hakkında ne hissettiğinizi bilmelisiniz.

Sevgi dolu bir ilişki yaşamaya devam etmek muazzam bir emek gerektirir ve buna değer.