Kadınlara çekici gelen erkekler toplumun kafasında hep 'yakışıklı, iyi giyinen, bakımlı' diye bilinir. Evet bunlar önemli unsurlar fakat temel şey eksik, KARAKTER.


Erkekler, kadınların yalnızca fiziksel özelliklerinden etkilenerek ondan hoşlanabilir.İçgüdüsel bir şeydir bu, erkeğin kendini koruması için başka birine ihtiyacı yoktur doğada.Bu yüzden kadında 'korumacı, dominant, güçlü' gibi unsurlara bakmaz erkek. Fiziksel güzellik onun için yeterli olabilir ilk bakışta.


Fakat insanlığın ilk çağlarında kadın fiziksel güç olarak tabiata tutunamaz şekilde yaratıldığı için, yanında biri olmasına ihtiyaç duyar. Güçlü, dominant, onu ve yavrularını koruyabilecek biri.O kişi de tabii ki bir erkektir.Elbette modern dünyada aslanlardan kaçıp geyik avlamıyoruz veya ağaçlara tırmanıp meyve toplamaya çalışmıyoruz.


İki cinsiyette kendi evrimini geçirdi bugüne kadar.Erkekte aranılan şeyler pek değişmedi isim olarak fakat tanımları değişti.


Kadınların erkeklerde aradıkları şeyler yine; güç, otorite, statü gibi hayatta kalmayı sağlayacak şeyler.Fakat güç dediğimiz şey artık mızrak yapıp aslana fırlatabilmek değil veya otorite artık mağarada sözü geçen adam demek değil. Güç, günümüzde parayla doğrudan bağlantılıdır.Çünkü para sizi hayatta tutacak şeydir modern hayatta.


Otorite artık sosyal hayatta tanınan ve insanların saygı duyduğu kişi olmaktan geçer.

Bir şirketin CEO'su otorite sahibidir, çünkü sözünü dinleyen adamlar vardır altında.

Tabii ki modern hayatla bazı karakteristik özellikler de eklendi erkekte çekici olan.


Mesela eğlence, evet eğlenceli biri olmalısınız çünkü bu genel olarak insanların sizi sevmesinin nedenlerinden biridir.Sıkıcı günlük hayatımızda eğlenceli birilerinin olması hoşumuza gider çünkü kafamızı dağıtmamıza, gülmemize yararlar.


Yani dostlar öncelikle karakterinizi oturtmalısınız, para kazanmalısınız.Para kazanamayana kadınlar bakmaz demek istemiyorum fakat para kazanana baktıkları bir gerçek bunu reddedemeyiz.Statünüzü artırmalısınız, kültürlenmelisiniz.


Bütün bunları başardıktan sonra kadınların bakacakları spesifik şeyler giyim tarzı, tipi falan olacaktır.