Herkesin Anında Daha Çekici Olmanın 8 Yolu gibi bir başlıkla, bir değişiklik yapacağımı ve sadece duygularınızı, öz sevginizi, karakter gelişiminizi hissetmenin ve bütünlük içinde olmanın ve genel olarak kendi hayatınızda canlı hissetmenin önemi hakkında konuşacağımı düşünüyorsunuz. Bilirsiniz… içten dışa parlamanızı sağlayan şeyler.

… kendinize, yaşamınıza, çevrenizdeki insanlara ve tüm dünyaya olan sevginiz, genel güzelliğiniz ve çekiciliğiniz açısından tam olarak en önemli şeylerdir. Ancak hesaba katılması gereken başka bir husus daha var: Vücudunuzda seksi, güzel, beslenmiş ve evde hissetmek.

Bu yüzden bugün, tamamen yüzeysel moda geçiyorum ve hız değişikliği için bazı gerçek yüzey seviyesi konularından bahsediyorum.

Hadi başlayalım!

Herkesin Anında Daha Çekici Olmasının 8 Yolu

1. Daha iyi göz teması kurun

Güven seksidir. Daha fazla güven göstermenin en hızlı yollarından biri mi? Daha iyi göz teması kurun.

Güçlü, sağlam göz teması, sosyal gerilimi artırma eğiliminde olan bir şeydir. İyi derecede sosyal gerilimin üstesinden kimlerin gelebileceğini biliyor musunuz? İnsan bağlantısından korkmayan çekici insanlar.

Genelde biriyle doğrudan göz teması kurarken kendinize yerleşmekte zorlanıyorsanız, bu sizin için hayati bir büyüme avantajı olacaktır.

Konuşurken daha az göz teması kurarak kurtulabilirsiniz, ancak birini dinlerken gerçekten ona tüm dikkatinizi vermek isteyeceksiniz (ve alışkın olabileceğinizden daha fazla göz teması).

Göz temanızın kalitesi açısından duygusal ton önemlidir.

Doğrudan düşünün ama korkutucu değil. Açık ama yoğun değil. Rahat… çatık kaşlar veya çene gerginliği yok.

Yeteneklerinizi gerçekten güçlendirmek istiyorsanız, istekli bir arkadaş edinin, bir zamanlayıcı ayarlayın ve beş dakika boyunca göz teması kurun. Bu, insanların gözlerinin içine bakarken yaşayabileceğiniz rahatsızlığı hızla aşmanıza yardımcı olacaktır.

2. Doğum gününü kutluyormuş gibi "Merhaba" deyin

Bu kavramı ilk kez tüm zamanların en sevdiğim kurgu kitaplarından birinde duydum (Wild Nights by David Deida).

Tanıdığınız ya da tanımadığınız birini selamlıyor olsanız da, birisinin doğum gününü nasıl kutlayacağınızın sıcaklığıyla onu selamlayın. Başka bir deyişle, mevcudiyet, sevgi, dikkat, heyecan ve özenle.

Herkesin görülme, tanınma ve değer verme gibi içsel bir arzusu vardır. Bu ipucu, bu sonucun kısa yoludur.

İnsanlara onlarla olan tüm etkileşimlerinizde sevginizi gösterin, özellikle de onları selamlarken. Tonu hemen ayarlayın ve konuşma boyunca bunu gerçekleştirmek çok daha kolay olacak çünkü bağlamı zaten belirlemiş olacaksınız.

3. Dudak peelingi

Dürüst olmak gerekirse, bunu yaklaşık bir yıl öncesine kadar bu kadar önemli bir şey olarak düşünmemiştim. Belki başından beri kadın dergilerindeydi ... ama bu ipucu, ilk duyduğumda benim için o kullanılmayan alandan çıktı.

Haftada bir veya iki kez, nazikçe peeling pedi veya peeling eldiveni dudaklarınıza sürün (genellikle en kolayı duştayken).

Bunu yapmak, zamanla (özellikle soğuk aylarda) birikebilecek tüm kalıntı ölü deri kalıntılarından kurtulacak ve dudaklarınızı çok daha öpülebilir ve taze görünmesini sağlayacaktır.

İşte, bu listedeki şeylerin hiçbirini yapmadan SEVİLEN, güzel ve bir kişi olarak bütün OLDUĞUNUZU hatırlamanız için yazının ortasında bir hatırlatma. Müthişsin. Ve doğuştan sevgiyi ve iyiliği hak ediyorsun. Tüm bu ipuçları, kendilerine daha fazla sevgi katmak ve kendilerini dünyaya daha parlak, daha sağlıklı insanlar olarak sunmak isteyen insanlar içindir… kendi iyiliğin için. Yine, bunların hepsi kendini sevmeye bağlı… bu da insanların gerçekten içten dışa parlamasını sağlayan şeydir.

Bu küçük sorumluluk reddi beyanıyla, işte son iki aydır gerçekten araştırdığım bir şey var ...

4. Cilt lekelerini ve yara izlerini iyileştirmek ve kırışıklıkları azaltmak için kırmızı ışık tedavisi

Hiç kırmızı ışık terapisini duydunuz mu?

Kırmızı ışık tedavisi ve kızılötesine yakın ışık tedavisi üzerine yüzlerce çalışma yapılmıştır.

Bulguların özü, kırmızı ışık terapisi kullanmanın, cilt gençleştirme, yara iyileşmesi, yara dokusu iyileşmesi, akne izi iyileşmesi, ince çizgi ve kırışıklık azaltma ve diğer birçok faydaya büyük ölçüde yardımcı olmasıdır.

5. İyi uyuyun, daha fazla su için ve şeker alımını azaltın

Daha sağlıklı, enerjik ve dinç görünmek için yapabileceğiniz en iyi şeylerden bazıları kaliteli uykuya öncelik vermek, daha fazla su içmek ve şeker alımınızı azaltmaktır.

Her zaman yorgunsanız, kronik olarak susuz kalıyorsanız ve işlenmiş gıdalardan zengin bir diyet yapıyorsanız, birkaç gün içinde yüzünüzde görünecektir.

6. Hatlarınızı vurgulayacak şekilde giyin

Vücudunuza hangi kıyafetleri giydiğinize gelince daha çekici olmanın en hızlı yolu, benzersiz şeklinizi vurgulayan ve gerçekten sahiplenecek şekilde giyinmektir.

Bu ipucu sadece boyunuzu, kilonuzu veya vücut hatlarınız vb. göstermek için daha dar giysiler giymekle ilgili değil - daha çok dünyaya radikal bir şekilde kendinizi kabullenişinizi göstermekle ilgilidir.

Çoğu zaman, bol giysiler giyen insanlar bunu dünyadan saklanmak için yaparlar. Vücudunuzun boğulduğu bir kıyafet giydiğinizde, bu ince bir kendini reddetme biçimi olarak karşınıza çıkabilir (olduğu gibi, insanlara gerçekte neye benzediğimi burada göstermek istemiyorum).

Ancak, stil söz konusu olduğunda hiçbir şey siyah ve beyaz değildir. Sonuçta, sizi en seksi hissettiren her şeyi giyin.

7. Ağız hijyeninize fazladan zaman ayırın

Ağız kokusu evrensel olarak en çekici olmayan şeylerden biridir.

Genel olarak hijyen önemliyken ağız hijyeninin iki katına çıktığını söyleyebilirim.

- Elektrikli diş fırçası kullanın

- Günlük diş ipi 

- Doğal bir diş macunu kullanın  

- Diş beyazlığınızı artırmak istiyorsanız, ara sıra diş beyazlatma şeritleri kullanın 


8. Saç kesimlerinize, ayakkabılarınıza ve parfümü seçimlerinizde daha özenli olun

Dünyaya daha şık ve çekici gelmek söz konusu olduğunda para harcadığınız her şeyden, özellikle saç kesimlerinize, ayakkabılarınıza ve günlük olarak giydiğiniz herhangi bir kokuya dikkat etmemeniz gerektiğine oy veriyorum. .

Kıyafetiniz açısından, ayakkabılar giydiğiniz diğer tüm eşyalardan daha fazla fark edilme eğilimindedir. Size oldukça pahalıya mal olan ama benzersiz, iyi yapılmış ve şık ayakkabılar giyiyorsanız, bu size tamamen farklı bir ilgi çekecektir. Ayrıca, iyi yapılmış ayakkabılar yıllarca daha uzun süre dayanma eğilimindedir.

Aynısı kolonya veya parfüm için de geçerli. Ucuz, eczane markalarından kurtulun ve baş döndüren bir şeye yatırım yapın.

Sürekli olarak harika kokan kaç kişi tanıyorsunuz? Ve o kişiyi sırf nefis kokusunu içinize çekebilmeniz için daha uzun süre kucaklamak istemenize neden olacaktır.

Umarım bu blogta çok fazla değer bulmuşsunuzdur ve onu bir araya getirdiğim kadar okumaktan zevk almışsınızdır.