Karşı cins hakkında merak edilen 50 soruyu gözden geçirirken, büyük bir tema ortaya çıktı. Görünüşe göre herkes flört etmek istediği kişinin aklını okuyabilmeyi çok istiyor. Maalesef zihin okumak mümkün değil. Ancak mümkün olan, ne hissettiğinizi daha net ve dürüst bir şekilde nasıl ifade edeceğinizi öğrenmektir. Partnerinizin gerçek kişiliğini anlamak için ancak açık ve anlamlı sohbet yoluyla anlayabilirsiniz.

Karışık Sinyaller Alıyorum

"Arkadaşım beni ne kadar çok sevdiğiyle ilgili şeyler söyleyip duruyor ve ertesi gün beni görmezden geliyor."

Bazı insanlar sevdikleri için karışık sinyaller gönderirler. Onlar için bu bir güç ve ego gösterisidir. Bunu oyun olarak kabul ederler ve bağımlı oldukları için bu oyunu hemen hemen herkesle oynayacaklar. Her ne pahasına olursa olsun flört bağımlılarından kaçınmanız gerekir.

Kızlardan veya erkeklerden aldığınız sinyalleri çok fazla okumamaya dikkat edin. Kızlar, beğendiğiniz bir erkeğin sizden gerçekten hoşlandığını düşünüyor olabilirsiniz, ama aslında sadece arkadaşça davranıyor olabilir. Erkeklerde de aynı şey geçerlidir, çünkü sana gülümsemesi seninle çıkmak istediği anlamına gelmez.

Beyler, kızlara yanlış sinyaller gönderirken dikkatli olmalısınız. Bir kıza dokunduğunuzda ya da onunla flört ettiğinizde, onunla ilgilendiğinizi varsayacaktır. Bu karışık sinyalleri göndermeyerek ona ve kendinize saygılı olun.

Hanımlar, nezaketinizi nasıl yorumlayacağı konusunda endişelenmeden başka bir adama karşı iyi olamayacağınızı düşünmek cazip gelebilir. Kendiniz olun.

Hoşlandığınız kişiden bir sinyal alıyorsanız ve ertesi gün farklı bir sinyal veriyor ise, ne tür bir ilişkiniz olduğu konusunda aynı sayfada olmayabilirsiniz.Sonucunda, kafa karışıklığını gerçekten gidermenin tek yolu bunun hakkında konuşmaktır. Size karışık sinyaller gönderen kişiye gidip ve yüz yüze konuşarak kafa karışıklığını gidermeye çalışın. Duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz, ama en azından karşınızdaki kişinin hareketlerini yorumlamak zorunda kalmayacaksınız.

 “Kız arkadaşıma onu gerçekten sevdiğimi göstermek için neler yapabilirim? "Bazen beni gerçekten sevip sevmediğini merak ediyorum" gibi şeyler söylüyor. Ve onu gerçekten seviyorum! "

Çıktığınız kişiyi gerçekten önemsiyorsanız, nasıl hissettiğinizi bilmeleri önemlidir. Bazen sevdiğin kişinin nasıl hissettiğini bildiğini varsaymak kolaydır. Çoğu erkek kelimelerin gücünü ve bazı kadınların daha fazla güvence için ihtiyaçlarını anlamıyor. Kadınlar onları sevdiğinizi söylediğinizin üstünden uzun bir zaman geçtiyse onu sevdiğinizi gerçekten hatırlayıp hatırlamadığınızı düşünürler. Sözlü ve duygusal güvenceler söz konusu olduğunda çoğu erkek bunu anlamıyor. Bu yüzden aşırı tepki vermeyin. Çoğu erkek bunu uzun bir sürede öğrenir. Beyler, yapabileceğiniz ve ona sizin için çok önemli olduğunu göstermek için söyleyebileceğiniz birçok şey var. İnanın bana, çabalarınız meyve verecek.

İşte ona olan sevginizi iletmek için birkaç basit fikir.

1- Onunla zaman geçirin.

2- Hayatının ayrıntılarıyla ilgilenin.

3- Gülümseyin, göz teması kurun.

4- Onu gerçekten dinleyin.

5- Zaman zaman hediye alın, boyutu veya fiyatı önemli değil, gerçekten önemli olan düşüncedir.

6- Onu diğer arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte etkinliklerin bir parçası olmaya davet edin.

7- Onu özel bir randevu gecesi ile şaşırtın.

8- Karşılaştığı bazı günlük işlerde ona yardım edin(arabasını yıkayın, vb.).

9- Kafanızda ve kalbinizde neler olup bittiğini bilmek istediğini nasıl hissettiğiniz konusunda daha açık olun.