Film seçmek kimi zaman işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Hatta vaktinizin çoğunu film seçmeye harcayabilirsiniz. Gelin birlikte sevgilinizle izleyebileceğiniz filmlere bir bakalım! 


Zaman Hakkında


Zaman Hakkında

Bu film, ailesindeki erkeklerin zamanda yolculuk yapabildiğini ancak tarihi değiştiremeyeceğini, sadece kendi hayatlarını değiştirebileceğini keşfeden Tim Lake hakkındadır. Bu özel yeteneği, hayal ettiği geleceğe ulaşmak için kullanır. Özellikle başroller (Rachel McAdams ve Domhnall Gleeson) tarafından harika bir performans sergilenmektedir. Bu film, hayatımızda zamanın ne kadar önemli olduğunu ve yaptığımız her eylemin sonuçlarını anlamamızı sağlamakta.


Big Sick


The Big Sick

Bu film, 5 milyon dolarlık küçük bir bütçeden 42 milyon dolardan fazla ABD Gişe hasılatı elde etti. Stand-up komedyeni ve Silicon Valley gösterisinin yıldızı Kumail Nanjiani, şimdiki eşi Emily V. Gordon (filmin ortak yazarı) ile kendi aşk hikayesini anlatıyor. Gerçek bir hikayeye dayandığından ve hem yazarlarının hem de yıldızlarının aşkının ürünü olduğu için bu film inanılmaz derecede içten. Aynı zamanda kimlik, göç ve aile ilişkileri gibi ağır temalara da değiniyor.


Prenses Gelin


Prenses Gelin

Buttercup, Dread Pirate Roberts tarafından kaçırılmadan önce kaba ve acımasız Prens Humperdinck ile evlenmek üzeredir. Filmde, Buttercup'ın gerçek aşkı ve Prens'in kötü kaderini bulmasıyla mükemmel bir romantik komedi ortaya çıkmakta. 1987’de çıkan bu filmin IMDB puanı 8.1/10.



Teklif


Teklif

Sınır dışı edilmemenin en iyi yolu nedir? Evlenmek! Margaret Tate, Kanada'ya geri gönderileceği zaman, kaderinden kaçmanın en iyi yolunu bulur ki bu da asistanla evlenmektir. Karşılıklı faydaya dayalı bir ilişki olması gereken şey, asistanının ailesiyle tanıştıktan ve ona gerçekten âşık olabileceğini anladıktan sonra karışıklığa son verir. Film 2009’da izleyici ile buluşmuştur.


Sevdiğim Tüm Erkeklere


Sevdiğim Tüm Erkeklere

Lara Jean Covey, âşık olduğu her an bir mektup yazar. Bu mektuplar, kimsenin bilmesini istemediği küçük sırrıdır. Ta ki gönderilene kadar. Geçmişten gelen insanlarla yeniden yüzleşen ana karakterimizin içerisinde bulunduğu kaosu izlerken hem gülecek hem de acıyacaksınız! 2018 yılında yayımlanan bu filmin IMDB puanı 7.2/10.



17 Yeniden

17 Yeniden

37 yaşında bir ofis çalışanı olan Mike hayatından bıkmıştır ve karısı ondan boşanmak ister. Bütün dünyası bir günde çeker ve o bir ergene dönüşür! Yine 17 yaşında! Hayattaki önceliklerinin farkına varmak için çabalayan karakterin yolculuğunu izleyin ve gerçekten ihtiyacı olan şeyin başarı değil, hayatının aşkı olduğunu görün! Zac Efron harika bir oyunculukla sizleri ekrana kitleyecek! 2009’da izleyiciye sunulan filmin IMDB puanı ise 6.3/10.



Senden Önce Ben


Senden Önce Ben

Bu listede bu film olmazsa olmazdı! William Traynor, boynundan aşağısını felç eden bir kaza geçirmiştir. Yeni kovulan eğlenceli ilginç tarza sahip bir kız olan Lou Clark ise paraya ihtiyacı olduğu için Traynor’ların evinde işe başlar. Lou, enerjik bir arkadaştır ve Will'in hâlihazırda kötüleşen hayata karşı bakış açısını değiştirmek için oldukça çaba sarf eder. Will'e hayatın yaşamaya değer olduğunu göstermek için maceralara atılan Lou'nun yolculuğunu takip ederken oldukça hoş vakit geçireceksiniz. William hayata tutunmayı mı tercih edecek yoksa bu hayatı yaşamaya son vermeyi mi? Filmi izlerken hem eğlenceli anlar yaşayacaksınız hem de göz yaşlarınızı tutamayacaksınız! 2016 yılında çıkan filmin IMDB puanı ise 7.4/10.


Bir Yıldız Doğuyor


Bir Yıldız Doğuyor

Gözyaşı içinde bir romantizm mi izlemek istiyorsunuz? Yerleşik bir şarkıcı ve söz yazarı olan Jack, hevesli bir şarkıcı ve söz yazarı olan Ally ile karşılaştığında yavaş yavaş ününü kaybediyor. İkisi tanışır, konuşur ve âşık olur! Film, Jack'in Ally'nin zirveye ulaşmasına yardım ederken yavaşça dibe düşmesine yardım etme yolculuğunu gösteriyor.