Bazı ilişkilerde ona nasıl bu kadar tutkuyla bağlı olduğunuzu anlayamadığınız bir faktör olabilir. En tutkulu burçların gösterdiği gibi, yıldızların ve gezegenlerin bu ateşle bir ilgisi olabilir. Bazen aşk kaderdir.


Tutkulu zodyak kombinasyonları, işaretlerin birbirleriyle çalışma şeklinin bir sonucu olabilir veya bir bireyin haritasındaki faktörlerden etkileniyor olabilir. 

Astrolog Kyle Thomas’ın dediğine göre, “Bazı işaretler doğal olarak diğerlerinden daha tutkulu. Her burcun kendi odaklanma ve dürtülerinin yanı sıra onları motive eden ve heyecanlandıran şeyler vardır.” 

Bu durum, beklentiler ve arzulardaki uyumsuzluk, aradaki ilişkiyi zayıflatma gibi olumsuz durumlara da yol açabilir. Tutkunuzu paylaşacak bir birey bulmak biraz zor olabilir ancak bulduğunuzda bu kalıcı ve samimi bir bağ kurmanıza sebep olur.


Ancak diğer taraftan, hiç kimsenin burcunun mahkumu olmadığını da hatırlatalım. İlişkinizin ne kadar sağlıklı ve sürekli olacağı yıldızlara değil, size bağlıdır. Bu nedenle, hangi kombinasyonların yıldızlar tarafından tutku eşi olarak belirlendiğine bakarken bu listede yoksanız bile heyecanlı ve sağlıklı bir ilişki için harekete geçmeyi unutmayın.

1) Aslan ve Yay

Profesyonel astrolog Donna Stellhorn’un dediği gibi, Aslan burcu doğası gereği ateşli ve tutkulu bir burçtur. Ve bu özelliği, karşısındaki kişi doğru insansa heyecan verici bir ilişkiye evrilir. Yayın sabrı ve dikkatli doğası ise idealdir. Yay, Aslan’ın kıvılcımını fark eder ve hayran kalırsa,  o zaman onların ateşi kilometrelerce öteden görülebilir. Aslan ve Yay ikilisi romantik ilişkilerinin yanında derin arkadaşlıklara da sahip olacaklardır. Aslan’ın gerçek bir hayranlık uyandırabilmesi için Yay’ın bilgisine güvenmesi gerekiyor. Bunu yapabilirse, derin bir bağ kurabilirler.

2) Boğa ve Akrep

Koç ve Akrep burçları doğaları gereği fiziksel olarak samimiyet içeren bir burç kombinasyonudur. Bu da tuhaf değildir çünkü her iki burç da kendi başlarına tutkularıyla bilinirler. Bu nedenle birbirlerinin sevgi dillerine ve iletişimlerine dair içsel bir anlayışları vardır. Ancak Boğa burcunun Oğlak ve Aslan gibi birden fazla burçla tutkulu ilişkilerde bulunabileceklerini hatırlatalım. Yani kombinasyon önemlidir ancak ilişkinin tonunu Boğa belirler.

3) Yengeç ve Başak

Shellhorn’a göre, Yengeç bu eşleşmedeki gücü ve azmi simgeler ve genellikle ilişkideki tutkuyu ateşler. Ancak Başak burcu Yengeç’in duygusallığının üstesinden gelebilir. Bu ikilinin tutkuları aynı zamanda evde huzura dönüşüyor. Yengeç ve Başak verimli bir ev yönetebilir. Bir Yengeç ve Başak ortaklığı tutku ve istikrara sahip olacak ve kalıcı bir bağ oluşacaktır.

4) Terazi ve Kova 

Bir Terazi ve Kova birleşimi, hava burçlarının dünyaya benzer bir yaklaşımı olduğundan, birçok seviyede samimi ve derin olacaktır. Bir hedef, bir macera, cinsel ya da romantik birliktelik, ikisinin ortaklığıyla iyi bir zihin buluşması yaratabilir. Yıldızlar, ögelerine ve kaynaşma yeteneklerine göre belirli burçları birleştirirler. Terazi ve Kova’yı birleştiren ise benzerliklerinden doğan tutkudur.


Bu özel eşleşmelerin özelliklerinden bahsettik. Ancak genel olarak su ve toprak burçlarının kombinasyonlarının da yoğun ilişkiler ortaya çıkardığını belirtelim. Su burçları; Yengeç, Akrep ve Balık ile daha çok tutku yakalayabilirsiniz. Ancak fiziksel tutku toprak burçlarında daha fazladır. Boğa, Başak ve Akrep bunun için uygundur. Bu iki grubun karışımı hem fiziksel hem duygusal yoğunluğu olan ilişkiler oluşturabilirler. 


Günün sonunda, sizi mutlu eden kişiyi bulmak size kalmıştır.